content optimalisatie

Content is koning. Wie ook maar iets van Search Engine Optimization (SEO) afweet, kent de rol van content en teksten. Uitgebalanceerde content is de basis voor lange termijn succes op het Internet.  Adwrite is ervan overtuigd dat uitgebalanceerde content minimaal voldoet aan de volgende eigenschappen:

vindbaarheid

Essentieel is een duidelijke en doordachte SEO- en SEA strategie. Een uitgebreid zoekwoordenonderzoek, een effectieve AdWords Campagne en geoptimaliseerde teksten, metatags en uitgebalanceerde landingpages zijn allemaal belangrijke stappen naar een betere vindbaarheid.

overtuigingskracht

Op welke manier onderscheidt u zich van uw concurrenten? En waarom moeten bezoekers juist voor uw product of dienst kiezen? Met andere woorden: Op welke manier overtuigt u uw potentiële klanten om juist uw product te kopen? En weet u hoe een overtuigende AdWords advertentie of een overtuigende webtekst is opgebouwd?

leesbaarheid

De leesbaarheid van uitingen is essentieel. Een vindbare maar onleesbare webpagina levert u uiteindelijk geen leads op. Een onleesbare tekst vol met zoekwoorden komt over als onprofessioneel en kan het tegenovergestelde effect hebben op wat u probeert te bereiken.